MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER MALİ PORTREYE BAĞLI!


İlk bölüm kampını tesislerinde sürdüren Kayserispor´da futbolcular sıcak altında çalışsalar da birkaç gün sonrasında başlayacakları ikinci etap ile biraz serinleyecekler. Avusturya´da yapılacak olan kampta futbolcular hem kondisyon konusunda eksiklerini tamamlamaya çalışırken diğer yandan da yeni transferlerle kadrodaki uyum sorunu giderilmeye çalışılacak.
Hazırlık maçlarının geneli yurt dışında olacak. Bakalım bu kampta neler olacak? Tabi mali konuda sıkıntılar yaşayan Kayserispor´da yöneticiler transferler konusunda pek pahalıya kaçmadan cüzi fiyatlarla kadroyu zenginleştirmeye gayret ediyorlar. Her ne kadar alt ligdeki takımlardan transferler yapan takımda yöneticiler hallerinden memnun kalsalar da spor kamuoyunda durum hiçte sanıldığı gibi değil.
Futbolcuların tecrübeleri konusunda farklı yorumlar yapılırken söylenen bir söze takıldım. Yöneticiler alt liglerden aldıkları futbolcuları burada pişirtip parlatıp daha pahalıya diğer takımlara satacaklarmış. İyi de 27-30´una dayanmış olan bu futbolcuların hangisini biz parlatabileceğiz ki? Diyorum ya bu söze bende takılmadım dersem yalan olur. Bence takımda mali konuda eller sıkı tutulduğu için transferler de birazcık bu şekilde transferler gerçekleşiyor. Umarım yöneticilerimiz haklı çıkarlar?


12 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv