MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER SANCISI!


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da ilk çalışma dönemi sona eriyor. Bakıldığında kadroda hala boşluklar yer alırken yöneticilerin deyimiyle bekleyen transferler de var. Taraftarların büyük bir bölümü yapılan takviyeler konusunda hala endişeliler. Avusturya´ya gidecek ve orada ikinci etabını gerçekleştirecek olan Kayserispor´da transferlerin geri kalanlarının yapılması planlanıyor.
Yani takım yeni transferlerin bir bölümünü bu bölüme yetiştirmeye çalışacak. Yeni transferler konusunda hala bekleyiş devam ederken aslında isimler de sır gibi saklanıyor. Aslında bu isim saklamayı da bu dönem pek anlamadım. Çünkü almak için uğraştığımız isimler öyle şaşalı isimler değiller. Her takım bu futbolcuların peşinde de koşmuyor. Forvet hattı konusunda iki yabancı oyuncu motive edildi ama diğer bölümler konusunda ise bekleme hala devam ediyor. Daha önce bu takımda bir maestro gibi çalışma yapan Biseswar yerine belki de bu iki isim çözüm olacaktır. Benimde daha önceden televizyon programında bahsettiğim gibi Welliton ve Nakoulma takımda iş yapar gibi görünüyor. Hiç değilse ülkemizi ve ligi yakından tanıyorlar. Ama gençler konusunda hala tereddütüm var. Çünkü genç desekte 28-30 yaşındaki isimlerden bahsediyoruz. Bu isimler bu takımda parlayabilirler mi orasını bende bilmiyorum.
Yabancı oyuncu konusunda Brezilyalı 3 isim var dense de ben saha içinde performansına bakarak futbolcunun nokta atışı olup olmayacağını söylerim. Son zamanlarda yetenekli veya şöyle böyle diye anlatılan isimler ne yazık ki uyum sorunu yaşadılar ve istenilenleri bir türlü veremediler. Umarım transferdeki bu sancı erken zamanda biter?


20 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv