MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFERLERİN AYAK SESLERİ DUYULUYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlk yarıda istediklerini gerçekleştiremeyen ve mali problemlerin baş göstermesiyle yönetim krizine giren Kayserispor´da, görevi emaneten devralan Erol Bedir ve arkadaşları sezon arasında takımın iyi hazırlıklar yapabilmesi için yoğun bir çaba içine girdiler. Hafta sonunda futbolcuların yanına giden (gayri resmi veya emanetçi) yöneticiler futbolcularla bir araya gelerek problemlerin en kısa zamanda aşılacağının ve yapılacak genel kurulla da resmen göreve başlayarak ligde rakiplere karşı hep birlikte mücadelenin verileceğinin mesajını anlattılar.
Her ne kadar büyük bir özveri ile çalışılsa da baktığımızda takımın yapısı ve ihtiyaç duyulan takviyeler taraftarları da kara kara düşündürüyordu. Bu bağlam elini çabuk tutan Bedir ve arkadaşları öncelik Nakoulma´nın geri gelmemesi olasılığını da hesap ederek Trabzonspor´dan Güray ile anlaştı. Ardından kanatlarda sıkıntı söylemlerine karşın daha önce Erciyesspor´da forma giyen Cenk Ahmet´le de el sıkışıldı. Daha bitmedi! Beşiktaş´ın 4 futbolcusu ki, başkan Fikret Orman yeni seçilecek olan Erol Bedir ve arkadaşlarına incelik yaparak, ?4 futbolcumuzu da ikna edin, sezon sonuna kadar hiçbir ücret talebimiz, yok sizde oynasın´ dedi. Kerim Frei, Rhodolfo, Ömer Şişmanoğlu ve Veli Kavlak konusunda ince hesaplar yapan yöneticiler, Sergen´in de kapma gelmesi ile ellerini güçlendirerek bu oyuncular üzerinde baskı kurdular.
Baktığınızda Beşiktaş´ta oynayamayan veya kadroya girmekte zorlanan bu futbolcular için iyi bir teklif derken birde Aras´ı unutmamak gerekiyor. Eğer ki tüm futbolcular ikna edilirse Kayserispor sezon arasında Beşiktaş´tan 5 oyuncuyu kadrosuna katarak sezon sonuna kadar bedelsiz kiralamış olacak. Diyorum ya kısmet Kayserispor´dan yana. Yâda yeni yönetimin ayağı bir hayli uğurlu geldi. Bakalım bu ?Uğurlu´ ya da ?Ballı´ durum maçlarda etkisini gösterecek mi?..