MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA WELLİTON TRANSFERİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da hafta sonu için hazırlıklar devam ederken, transfer konusunda sorun yaşayan Welliton nihayet Arap takımına imzayı attı. Welliton´un imza aşamasında olması ve Galatasaray´la flörtünü de düşünecek olursak, yönetim başından beri söylediği sözün arkasında durdu. Kayserispor´da yönetim, Welliton´un haksız yere fesih yaptığını dile getirdiğinde, bazıları yönetimin iş bilmezliğinden dem vurmuştu.

Bu söylemleri her defasında yanlış olarak belirten yöneticiler yaşanan son gelişme ile haklılıklarını bir kez daha ifade ettiler. Siteden yaptıkları açıklamayla aslında bu işin nasıl olabileceği konusunda bir örnek gösterdiklerini de belirttiler.  Yani kısacası Kayserispor, Welliton transferi ile futbolcunun alacağı peşin para ve bonservisi ile birlikte bir hayli karlı bir transferi noktalamanın memnuniyetini yaşıyorlar.

Göreve geldiği günden bu yana Erol Bedir ve arkadaşlarının attıkları adımı yakinen takip etme fırsatı buluyorum. Transfer konusu, borçlar ve kulüpteki yapılanma bir kenara, özellikle tesisleşme konusunda da hızlı bir ilerlemenin yaşanmasını bekliyorum. Erol Bedir tecrübeli bir isim, futbol piyasasına da uzak değil. Welliton konusunda yapılan bu transferle ne kadar haklı bir iş yaptıklarını bir kez daha taraftara göstermiş oldular. Umarım bu, diğer menajer ve aracılara ders olur?