MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YAŞANAN GELİŞMELER!

KAYSERİSPOR´DA YAŞANAN GELİŞMELER!


Kayserispor´da ilk çalışma ve futbolcularla buluşma nihayet gerçekleşti. Yönetim kurulu ilk buluşma öncesinde uzun soluklu bir toplantı yaparak, yeni dönemde neler yapacaklarına dair bazı radikal kararlar aldılar. Mesela bunlardan bir tanesi ?sportif menajer´ dediğimiz olaydı ki, bu konuda Başkan Erol Bedir daha önce çalıştığı ve ?Elimizde büyüdü´ dediği Erdem Kemaloğlu ile anlaşarak Erdem Kemaloğlu´nu takımın başına geçirdi. Yani anlayacağınız ilk gün büyük gelişmeler yaşandı. Bundan sonraki süreçte takımla-yönetim arasındaki köprü vazifesi Erdem Kemaloğlu´na verildi.

Daha sonrasında yine bazı değişimler için adımlar atıldı. Atıldı diyorum çünkü yöneticiler bu konuda ne kadar net düşünseler de, sanırım futbolcunun menajeri öyle düşünmüyor. Kaleci Ali Ahamada ki; bazı maçlarda hataları nedeniyle sıkıntılar yaşadığımız bir oyuncuydu. Bu oyuncunun da kendisine kulüp bulmasını isteyen yönetim, bakalım bu konuda futbolcunun menajeriyle nasıl bir ortak yol bulacaklar merak ediyorum.

Gelişmeler bununla da kalmadı. Teknik ekipte Türk antrenör olacak denilirken hepimizin yakından tanıdığı evladımız dediğimiz ?Hakan Ertürk´ ile de anlaşma sağlandı. Yani kısacası yönetim yeni dönemde tamamen kendi inşa ettiği takımla ligde boy gösterecek. Kadro konusunda kimilerinin aklında kuşkular olsa da, inanıyorum ki bu takım geçen sezondan daha iyi mücadele edecek.

Bu arada Teknik Direktör Sumidica ?Yönetim futbolcuları alır, bende onları çalıştırır ve oynatırım.? demişti. Bakalım disiplin ve ağır çalışma şartları sonrasında takım sezona nasıl başlayacak? Bu arada belirtelim, ligdeki ilk 6-7 hafta içinde alınacak puanlar çok önemli. Bu haftalarda mutlak tabelamıza ciddi puanlar yazdırmalıyız?