MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YAŞANANLAR KAFALARI KARIŞTIRYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon kötü günler yaşayan ve yönetim konusunda da bir türlü yüzü gülmeyen Kayserispor´da son günlerde ortaya çıkan isimler ve mazeretler yüzünden geri çekilmeler taraftarında kafasında karışıklığa neden olmuştu. Hafta sonunda gece geç saatlere kadar o isim, bu isim derken sonunda Bakan ve ilimiz yöneticileri konuya son noktayı koydular. Daha önceleri ismi başkanlık için anılsa da kabul etmeyen ve ailevi sağlıksal konuları ön plana çıkartan Erol Bedir, uzun süredir Büyükşehir Belediyesi´nde birlikte çalıştığı Bakan Mehmet Özhaseki ile görüşmesinden sonra görevi kabul ederek yola çıktı.
Kulübün acilen sahiplenilmesi gerektiği için acele bir şekilde liste hazırlığına giren Erol Bedir mali yönden de sıkıntısız bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışıyor. Sadece yönetim bazında değil aynı zamanda kulübünde profesyonel yönetilmesi için görevi kabulünden sonra adım atan Bedir bu konuda bazı isimleri Kayseri´ye davet ederek çalışmalar yapmalarını istedi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra taraftarlarda şaşkın bir şekilde ?Kim başkan?´ diye sormaya başladılar.
Gelinen nokta da Erol Bedir, Kayserispor´un yeni başkanı olarak ilan ediliyor. Yani resmen olmasa da genel kurula kadar kulüple ilgili tüm işler Erol Bedir tarafından idare edilecek ve buna göre rota çizilecek. Hatta bir bilgi daha vereyim ki Kayserispor yeniden genel menajerli sisteme geçecek?