MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Erol Bedir´in göreve gelmesiyle birlikte Kayserispor´da uzun süredir belirsiz bir hal alan yönetim şekli ve futbolcuların durumları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Özellikle mali problemler nedeniyle sıkıntılar içerisinde olan, futbolcuların bazılarının da kulüple ilişiklerinin kesilmesi aşamasında olduğu belirtilen kulüpte iki gün içerisinde çarpıcı değişimler yaşandı. Kayserispor´da futbolcuların durumlarına dair açıklayıcı bilgiler gelirken bu konuda hiçbir futbolcunun bırakılmayacağı da ifade edildi.
Sarı-kırmızlılar da Erol Bedir kulüp idaresini tecrübeli isimlerden Ali Reşat Çağan´a bıraktı ve o da futbolcuların menajerleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda süre alarak futbolcuların kampa katılmalarını sağladı. Bir tek Nakoulma dışında Antalya´da kampa katılan futbolcular için bugün-yarın görüşmeler devam ederken diğer yandan yeni teknik adam bilmecesinde de sona gelindi. Kuşlar Sergen Yalçın ismini fısıldadılar. Çünkü bu zor dönemlerde stresi çekebilecek ve takımı düzlüğe çıkartacak bir isim düşünülmüştü. Bu ismin dışlındakiler konusunda mesela Ertuğrul Sağlam ismi de gündemde olsa da bu ismin şuanda ikinci veya üçüncü planda olduğu ifade ediliyor. Yani anlayacağınız kulüpte işler hız kazanmışa benziyor.
İnşallah fazla bir sıkıntı yaşamdan yönetim bu takımı ikinci yarıda düzlüğe çıkartır. Kulüpte hep acilen ödenmesi gereken diyerek bir meblağdan bahsediyoruz. Aslına bakarsanız borcun acili veya yavaş davranılacak olanı yoktur. Borç ki, bir an önce ödenmelidir. Umarım futbolcularla karşılıklı yapılacak olan görüşmelerde böyle bir sonuç ortaya çıkar. Yoksa mali sıkıntı kimseleri yerinden oynatmaz?