MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ DÖNEM İÇİN İLK TOPLANTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yeni gelen futbolcular ve yönetim, imza töreninde basın karşısına çıktı. Futbolcuları tek tek tanıtan Kulüp Başkanı Erol Bedir, toplantının geri kalan bölümünde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın mensupları, son günlerde yaşanan olaylar ve kulübün mali durumu hakkında ortaya çıkan farklı söylemler konusunda Başkan Bedir´i bir hayli zorladılar desek yalan olmaz. Özellikle takımın borcu ve gelecekteki durumu konularında yapılan açıklamalar karşısında birçok basın mensubu da şaşkınlığını gizleyemedi. 
Daha önceleri bu köşeden ve televizyondaki programımda üzerine basa basa bazı miktarlar ve kulübün durumu hakkında açıklamalar yapmıştım. O dönemde söylediklerim karşısında beni eleştirenler olmuştu. Yanlış bilgi verdiğimi sanmışlardı. Ama gelin görün ki, Kayserispor´da mevcut Başkan Erol Bedir borçlarla ilgili yaptığı açıklamalarda, beni haklı çıkartmış oldu. 
Kulübün borcu konusunda 3 haneli rakamlar demek ki yanlış bir duyum değilmiş. Hatta basın açıklamasında bir de gelecekte nelerle karşı karşıya kalacaklarının da bilinmez olduğunu belirtmesi, bizleri şaşırtan bir an oldu. Kısacası Başkan Bedir, mali konuda fazla konuşmak istemese de anlattıkları ağızları açık bıraktırdı. 
Şimdilik bu konuda konuşmak yerine lige ve maçlara motive olmaları gerektiğini daha sonrasında gereken yerler veya kişiler için açıklamaların yapılacağını belirten Başkan Bedir, bir anlamda taraftara ve dolayısıyla da bize (basın mensuplarına) durum değerlendirmesi yaparak hedeflerini anlatmaya çalıştı.