MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ DÖNEM Mİ?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da ilk yarı Karabük maçıyla son buldu. Bu maç öncesinde ise uzun süredir gündeme getirdiğim genel kurul yapıldı. Genel kurul sonrasında yeni dönem derken aslında mali yapıyı düzeltebilme adına bazı girişimler de kulağıma geldi. Daha öncesinde Kayseri´de böyle bir düzenleme yapılabileceğini ve İstanbul´daki iş dünyasının da Kayserispor´a sahip çıkması için bu imkânın kullanılmasının büyük bir fırsat olacağını televizyondaki yorumumda dile getirmiştim. Hani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, müze açılışı ve sanayi gecesine katıldığı günler öncesindeydi.
En azından ilimize gelecek olan Kayserili iş adamları bu günde kısa bir süreliğine yemekte bir araya gelirlerse böyle bir konu açılabilir demiştim. İşte gelinen noktaya bakınca söylediğimiz o sözler şimdiler de İstanbul´da gerçekleşecek gibi. Kayserispor´un mali yönden kurtuluş reçetesi başka ne olabilir ki? En azından sponsor veya reklamsal yönden iş adamlarımızın vereceği bu destekle gelinen bu halden biraz olsun çıkış yolu bulunmuş olabilir.
İş adamları ki, onların bu çağrıya verecekleri destek de düşünceme göre Bakan Mehmet Özhaseki´nin başında olacağı bir toplantıda gerçekleştirilecektir. Uzak bir ihtimal gibi görünse de 11.Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Abdullah Gül´de böyle bir toplantı da ev sahipliği yapabilir. Yani tüm Kayserililer sporda şehrin değeri olan Kayserispor için el birliği yapabilir. Umarım bu söylediklerim bir kenarda kalmaz ve hayata geçirebilmek için her imkan kullanılır?