MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ TEKNİK ADAM KİM OLACAK?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da kötü gidişat Trabzonspor maçı sonrasında da devam etti. Alınan mağlubiyet sonrasında taraftar ile teknik heyet arasında sözlü sataşmalar ve açıklamalar oldu. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Hakan Kutlu aslında bazı konularda doğru noktalara da değindi. Mesela takımın hakkının gasp edilmesinden tutun da, düşme tehlikesindeyken herkesimin köşe bucak kaçmasına kadar.
İşte kadere bakın ki şimdilerde yine konuştuğumuz bazı isimler o dönemde bu takımın başına geçmek istememişlerdi. Yani neresinden bakmak lazım bilemiyorum ama mevcuttaki yönetim Hakan Kutlu´nun istifasının ardından yeni isimlere yelken açmış. İyide görevinden ayrılacak veya genel kurul kararı alarak yeniden aday olmayacağını düşündüğümüz bu yönetim neden kısa süreli bir zamanda yeni hoca ile anlaşır ki? Demek ki Recep Mamur ve arkadaşları ne kadar da gerçekçi gibi görünse de, bu takımın başında yeni dönemde de kalmaya devam edecekler.
Benim yaşadıklarımdan çıkarttığım bu. Takımın başında kalmaları veya farklı düşünmeleri konusunda bir sözüm olmaz. Sadece kulübün yaşadıkları şu zamanda olmaması gerekenlerdir. Çünkü zor yaşayan bir takımımız var. En iyisi sakin bir ortam oluşturulmalı ve takım sırtlanmalıdır. Bu gelişmeler ışığında yapılan teknik adam arayışlarında bazı isimler kulağıma geldi. Ertuğrul Sağlam veya İbrahim Üzülmez üzerinde çok duruluyormuş. Pahalı olabileceği düşünülen Ertuğrul Sağlam ile bazı isimler ön görüşme bile yapmışlar. Maliyet konusunda fazla sıkıntı olmadan bu isim ?olur´ cevabını da vermiş. Şimdi gözler Başkan Recep Mamur´un kararına kalıyor. Bakalım kim gelecek?..