MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ?YILDIZ´ İSİM

KAYSERİSPOR´DA ?YILDIZ´ İSİM


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da transfer bombaları teker teker patlamaya devam ediyor. Kulüp tesislerinde ünlü oyuncu Asamoah için imza töreni düzenlendi. Futbolcu ile ilgili yapılan konuşmalardan bazı bölümler dikkatimi çekmedi dersem yalan olur. Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir iddialı olduklarını ve bu konuda kendilerine inanmayan bazılarının olduğunu belirterek ciddi anlamda göndermelerde bulundu. Hani derler yan ?Anlayana bu da yeter´ diye. İşte basın toplantısında kendileriyle alakalı bazı söylemler olduğunu ve bunlar içinde kendi yönetimlerinin ne kadar doğru işler yaptıklarını anlattı. Bu konudaki konuşmayı haber içinde bulabilirisiniz.

Benim aslında Asamoah ile ilgili söyleyeceğim birkaç kelamım var. Bu kadar önemli bir kademede olan futbolcunun mütevaziliği gerçekten beni çok etkiledi. Dahası kazandığı maddiyatla yaptığı yardımlar oldu. Diyorum ya, bu kadar başarılı ve bu kadar mütevazi isim umarım takımda da önemli işler yapacaktır. Asamoah konusunda bir başka gelişme de takım içindeki ahengin idarecisi olacak gibi görünüyor. Tıpkı Antalyaspor´da E´to´nun olduğu gibi.

Yani bundan sonrasında takımda toparlayıcı olacak bir de Asamaoah var. Başkan Erol Bedir, onun liderlik vasfını da takımda kullanacaklarını belirtti. Asamoah´ın gelişi ile birlikte defansın önemli isimlerinden Kana Bıyık da kulüpte kalmaya karar vermişe benziyor. Çünkü bilgi aldığı isim olarak Asamoah´ın işaret ettiği kişilerden birisi de Kana Bıyık oldu?