MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YÖNETİM İŞİ TAKİP ETMELİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de uzun bir ara yeniden geldi. Bu ara ile birlikte yapılacak olan çalışmalar ise belli. Özellikle Kayserispor´da futbolcular sahada idman yaparken yöneticiler de bir anlamda federasyon nezdinde maçlardaki hataların engellemesi adına girişimlerde bulunabilirler hatta işin başındaki kişileri de büyük ve kalabalık bir ekiple ziyaret ederek, gerçekten bu işin tat vermediğini anlatabilirler. Gerçi diyeceksiniz ki, siyasilerimiz son zamanlarda nelerle uğraşıyorlar ki?

Kayserispor´un futbol arenasında haklarının korunması için çabalanmadığını görüyoruz. Bu konuda bir çok şehrin siyasisi işin başında yer alıp yanına esnaf teşkilatlarını da alarak Ankara ve İstanbul özelinde istediklerini net bir şekilde söyleyebiliyorlar. ?Artık Yeter´ sadece bir slogan olmaktan çıkmalı ve iş eylemle de desteklenmelidir. Burada herhangi bir kulübün hakkına tecavüz edilsin diye bir davranışta bulunmuyoruz ki! Biz kimsenin hakkı kimseye geçmesin buna göre yol çizilsin diyoruz. Bakınız saha içindeki hakemin hatalarını uyarmakla ve ne yapacağına dair tecrübe ile ses verecek hakem yapılanması iki sezondur uygulanıyor. ?VAR´ hani her yerde var olan bir sistem. Bu istem neden ülkemizde aklı selim çalışmıyor.

Nasıl çalışsın ki, sahada koşan adam bir hafta sora ?VAR´ın başında. Sahada nasıl etki altında kalıyorsa ekran başında da kalmayacak mı? Bu nedenle bizim orta oyunu figüranı olmadığımızı anlamaları için bu işin peşini bırakmamalıyız?