MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YÖNETİMİN HASSASİYETİ

KAYSERİSPOR´DA YÖNETİMİN HASSASİYETİ


Kayserispor yönetimi yeni dönemdeki kombine fiyatlarını açıkladı. Yapılan açıklamada her kesimin memnun olmasını beklemek yanlış olurdu. En düşük 80 lira olarak belirlenen kombine fiyatları konusunda, sosyal medya üzerinden çağrılarda bulunan bazı taraftarların bu seslenişi cevapsız kalmadı. Kayserispor´da yönetim ve Başkan Erol Bedir´in ne denli taraftara önem verdiğini görmek açısından bu açıklamaya şöyle bir göz atalım:

?2017-18 futbol sezonu için kurmaya çalıştığımız takım ve yaptığımız transferler hepinizce bilinmektedir. Ligde ses getiren ve hedefleri olan bir takım olabilmek için sadece transferin yetmeyeceği de göz ardı edilmemelidir. Arzuladığımız hedeflere ulaşmak için; güçlü bir yönetim, iyi bir teknik heyet kaliteli bir kadro ve her şart altında takımını destekleyen yoğun bir taraftar desteğinin olması gerektiğinin de bilincindeyiz...

         Bazı taraftarlarımızın ekonomik durumları ve passolig kart fiyatları (yaklaşık 18 TL ) da dikkate alınarak revize edilmiştir.

Ayrıca ihtiyaç halinde GÜNEY ÜST tribünü de satışa sunulacaktır. Maça gelmek isteyen ve ekonomik nedenlerle maça gelemeyen bir tek taraftar bile bırakmamak niyetindeyiz. Ekonomik sıkıntısı nedeniyle maça gelemeyen taraftarlarımızın kulübümüze müracaatları halinde kendilerine ayrıca yardımcı olunacaktır. Yönetim olarak inancımız şudur ki;

YÖNETİM-KADRO-TARAFTAR üçlüsünden herhangi birindeki eksiklik bizi başarıya götüremez. Bu düşüncemizin büyük taraftarımızca da bilinmesini ve her türlü sıkıntı veya düşüncelerini doğrudan kulüp yetkililerimizle paylaşmalarını rica ediyor, az da olsa "hangi kararı alırsak alalım" tenkit edebilecekleri de saygıyla karşılıyorum.? Evet, işte bu yazıyla Başkan Erol Bedir ve Kayserispor yönetimi taraftarın gönlünü bir kez daha alarak yeni sezonda herkesimi stada çağırmayı ihmal etmediler.