MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ZAMAN DOLDU!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da beklenen gün nihayet geldi. Genel kurulun 2. oturumu gerçekleştirecek. Lakin ikinci oturum öncesinde dahi kimin ne yapacağı belirsizliğini koruyor. Takım futbolcuları bir kenara, özellikle yönetimin yeniden şekillenmesi veya olduğu gibi devam etmesi hakkında hala bazı söylemler kamuoyunda ağızdan ağıza dolaşıyor. Özellikle Erol Bedir ve arkadaşlarının kulübün idaresi için gerekli olan maddi kaynağı bir an önce bulunması şartını sunduğunu hepimiz biliyoruz. Sadece bu değil, diğer yandan futbolcuların alacakları konusunda da hem Galatasaray maçı öncesi, hem de sonrasında belirli bir ödemenin yapılacağı ilan edilmişti. Gelinen noktada maç öncesi futbolculara belli bir ödeme gerçekleşti, şimdi iş maçtan sonrasına kaldı.

Buraya kadar gelinen noktada ise bazı sponsorların ve iş adamlarının destekleriyle ödemeler gerçekleşebildi. Bu kulübün mevcutta çarkının dönebilmesi için acilen 3 milyon Dolarlık bir kaynağa ihtiyacının olduğu iddia ediliyor. Ne kadar doğru bir tespittir bilinmez ama daha önceki yazılarımda da bu miktara yakın bir meblağın gerekli olduğunun altını çizmiştim. Yani Kayserispor´da para bir an önce bulunmalı, bunun farklı bir anlatımı yok ama yönetim kanadı para varsa var, yoksa yok mu? Sezon sonuna kadar göreve devam eder mi? İşte bunlar hakkında taraftar hala soruların cevabını bekliyor.

Bu arada birkaç not anlatarak durumu ifade etmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Öncelikle Erol Bedir ve arkadaşlarının genel kurul 2. oturumunda yönetim konusundaki kararlarının devam edeceği yönünde olduğunu düşünüyor ve bu konuda iddiamı devam ettiriyorum. Lakin yüzde birlik bir ihtimal olsa bile, aday olmama durumunda bir başka işadamının bir liste hazırlamaya hazır olacağı ve bu konuda özellikle şehrimizin ileri gelenlerinin de desteği ile yönetimin oluşturacağı kulağıma geliyor. Bu iş adamı mevcuttaki hali sadece idare edebilmek için oluşacak. Yani kulübün yönetiminin Divan´a kalmaması adına ortaya çıkacak. Hal böyle olunca da şimdi herkes ?kim ne yapıyor?´ sorusunu kendi kendine yöneltebilir. Dediğim gibi sayılı günler, sayılı saatler derken genel kurul zamanı geldi çattı. Kayserispor için hayırlısı olsun?