MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA 2 DOSYA KALMIŞ


 

Kayserispor’da nihayet hangi futbolcu için ne isteniyor konusunda somut bir adım atıldı ve Başkan Ali Çamlı, iki futbolcunun adını zikrederek bu isimlerin alacağından başka dosyanın olmadığını belirtti. Yani anlayacağınız bu zamandan sonra havada veya karada Kayserispor Kulübü’ne bulaşacak bir borç konusunda, kimin yakası toplanacak bilmem ama bu iki dosya sonrasında başka dosyanın olmadığının belirtilmesi beni sevindirdi. 

‘Bu söyleme temkinli yaklaşıyorsun’ diyenleriniz olacaktır ama bu konuda geçmişteki muhasebe kayıtlarının yaz-boz defteri gibi tutulduğu belirtilmiş ve ben de o zamanlarda gaipten gelen borç ve ceza başvurularını bildiğim için pek bir içim atarak, tok bir şekilde bu olayı seslendiremiyorum. Kayserispor Kulübü geçmişte birçok dosya ile mücadele etti ve bu dosyalar konusunda da o dönem yönetimlerde bulunanlar ‘kulüpte kayıtlı değil, bir manejler dava açmış deniliyor’ sitemler edilir olmuştu. Umarım Ali Çamlı’nın bu açıklamasından sonra artık borç konusunda son nokta konur. Ligde önüne bakan bir kulüp olmamız ve adımlarımızı sağlam atarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. 

Bugünlere gelene kadar dağ gibi borçların altından kalkılmış oldu. İki isimden bahseden Başkan Ali Çamlı umarım bu oyuncularla da mahkeme yoluna gidilmeden bir orta yol bulunur. Fernandes ve Manzala’dan bahseden Çamlı bu oyuncuların da borçlarının kapanmasından sonra tertemiz sayfanın açılacağı müjdesini verdi. Haydi, hayırlısı olsun. Bu saatten sonra hata yapmadan yola devam edilmeli. Kadrodaki futbolcularla da fiyat politikasının dışına taşmadan anlaşmalar yapılmalı ve gelecek sezonun planlaması buna göre olmalıdır. Umarım Kasımpaşa’yı yener ve sonrasında bu hesap kitap işleri ile uğraşırız…