MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA KAÇAN KAÇANA!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da dinmek bilmeyen bir fırtına havası sezon başından buyana esmeye devam ediyor. Takımın ligde gidişatı konusunda ne söylesem diye düşünürken bir de sabah erken saatlerde ortaya çıkan teknik ekip krizi inanın artık yeter dedirtti. Bu noktaya kadar kimsenin umursamaz gibi duruşu ve ilimiz yöneticilerinin sanki elleri kolları bağlanmış bir adım atmaktan korkar halleri bir sporsever olarak beni de artık son noktaya getirdi.

Ekonomik olarak ülkede daha önceki gibi bir bolluğun olmadığını biliyorum. Lakin yaşadığımız şu günler de yapılan açıklamalarla, söylemler gerçekten sorun olmaya başladı. Takımların durumları daha öncesinden belli olmasına karşın, hala bu takıma bir elin uzanmaması ve kötü gidişata kimsenin sesini çıkartmaması inanın işin içinden çıkılmaz bir hal alındığını ortaya koyuyor. Bir hatır uğruna Kayserispor başına geçen Samet Aybaba sadece 18 gün dayanabildi. İyi de bu kulüpte ne var ki, gelen birkaç hafta sonrasında tasını tarağını toplayarak kaçarcasına gidiyor?

Mali olarak durumu biliyoruz. Bu konuda Onursal Başkan Mehmet Özhaseki başta diğer ilimiz yöneticilerinin verdikleri sözler var. Eğer ki bu sözler tutulmayacaksa boşuna kimseyi rüya alemine daldırmayalım. Bu takımın gidişatında bir düzelme için gerek yönetimsel gerekse de teknik anlamda futbolculara söz geçirecek bir yapı olmalıdır. Henüz geç kalmadık. Hala bir şansımız var. Eğer ki bu zaman zarfını da geçersek Kayserispor için hiç iyi düşünceler içinde olmayacağım…