MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA KONGRE ZAMANI

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Süper Lig’de bu sezon sancılı bir dönem yaşayan ve bünyesindeki teknik adam ile başkan değişimleri nedeniyle taraftarının da kafasını karıştıran kulüpte, yeni dönem için genel kurul üyeleri yeniden bir araya gelerek yeni yönetimi belirleyecekler. Berna Gözbaşı’nın başkanlığında oluşturulan yeni listede yer alması istenen bazı isimlerin veto yemesi ve bazılarının da kulüp içerisindeki işleyiş için gerekli olduğundan kesin girmesinin beklendiğini daha önceki paylaşımlarımda sizlere aktarmıştım. Mesela yeni oluşacak liste konusunda bir siyasimizin, şu olmazsa olmaz diye eklediği iddia edilen isimlerin birçoğu yeni dönemde de,  listede yer alamayacaklar gibi görünüyor.  

Berna Gözbaşı ve Mustafa Tokgöz her ne kadar isimlerin belirlenmesi konusunda bazı açıklamalarda bulunsalar da, bu konuda bence en son söz yine ilimizin Ankara’da temsilcisi olan ve kulübün her başı sıkıştığında yanında yer alınan Mehmet Özhaseki’nindir. Özhaseki’nin yeni dönem için bazı isimler söylediği kulağıma gelse de, ben her zaman bu kulübün listesinin hazırlanışında dakikaların dahi öneminden bahsederim. Yani anlayacağınız kongre cumartesi günü saat 11:00’da başlayacak deniyor ya, işte buna bile dakikalar kala bazı isimler için yer değişimleri Kayserispor listelerinde her zaman görülebilen durumlardır.

Kayserispor’da Onursal Başkan Mehmet Özhaseki cuma akşam saat 18:00 gibi başta MHP Milletvekillleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy ile İl Başkanı Serkan Tok’un da yer alacağı büyük bir masada yönetim konusundaki fikirleri dinleyecek diye duymuştum. O duyumdan sonra da yukarıdaki söylemi yeniden aktarmayı doğru buluyorum. Yani bu liste daha genel kurul salonuna kadar çok değişim yaşar benden söylemesi…