MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA YENİ TASARIM FORMLAR!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da çalışmalar ve yeni katılanlarla birlikte kadronun güçlenmesi devam ediyor. Sezon içinde yaşadığı sakatlıklar ve eksikliklerin büyük zararını gören ve bu konuda hiçbir şey yapamayan yönetim, takımdaki durumları ve iyileşip kadroya dahil olan futbolcuların performanslarını görünce biraz olsun mutlu oldular. Kadroda yer almak için futbolcuların salgına rağmen idmanlarda ortaya koydukları performanslar da her kesim tarafından dikkatle izleniyor. En azından sahada yer alacak isimlerin, ligde kalmak için verilen mücadeleye destek olmalarına kesin gözüyle bakılıyor.

Kayserispor’da kadro içinde yer alma savaşı yaşanırken diğer yandan taraftarlar da yeni sezon öncesinde önemli bir çalışmaya yönetimle birlikte koyuldular. Takımın gelecek sezon giyeceği forma konusunda taraftarın farklı düşünceleri ortaya çıkınca, yönetim bu konuda bir mini yarışma yapmaya başladı. Takımın gelecek sezon giyeceği formayı taraftarın tasarlamasını isteyen yönetim farklı fikirlerin ortaya çıkmasına da mutlu oluyor.

Bakalım daha önceleri bazı firmaların standart ürettiği formalara eleştiriler getiren taraftarımız nasıl fikirlerle takım formasını tasarlayacaklar? Gerçekten şimdiden merak içinde formaları bekliyorum. Standartlardan daha güzel olacağına şüphem yok. Erciyes Dağı ve farklı sembollerin de bu formalarda kullanılacağı ifade ediliyor. Yeni dönem ve yeni formalar için de geri sayım devam ediyor.