MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DAKİ DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ OLUNMASIN!

KAYSERİSPOR´DAKİ DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ OLUNMASIN!


Süper Lig´de bu sezon sıkıntı yaşamadan yoluna devam etmek isteyen Kayserispor´da, bir dizi değişim hareketleri gerçekleştiriliyor. Özellikle teknik kadroda yapılan değişimden sonra gerek idari, gerekse de alt yapıdaki tüm branşlarda yapılan değişim sezon öncesinde takımın tepeden tırnağa yenilenmesi olarak değerlendiriliyor. Yönetim kademesi yaptığı bu değişim ile de taraftardan olumlu destekler görmeye başladı. Bazılarının yaptıkları eleştiriler karşısında ise yine yönetim, sessiz kalmadı ve yapılanlarla ilgili taraftara bilgi vererek şeffaf bir yönetim şeklini ortaya koyduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Yapılan bu değişimlerden bahsetmişken bu arada birkaç kelam etmeden bu durumu geride bırakmamak gerekiyor. Kayserispor´da yaşanan bu değişim sürecini sonuna kadar destekliyorum. ?Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır´ Evet bu atasözünden de anlaşılacağı gibi bilinmelidir ki, her kişi veya yönetim gelecekle ilgili bazı planlar yaparken kendine yakın hissettiği veya ortaya konan hedefe kendini daha güvenli bir şekilde ulaştıracağına inandığı kişilerle çalışmayı tercih ederler.

Alt yapıdaki değişim için bakıyorum da bazılarımız ?Neler oluyor veya neden yapılıyor?´ diye eleştiriler yapmaya başlamış. Kusura bakmayın sevdiğimiz isimler olsalar da, dostlarımız olsa da yönetimin bu kararına saygı duymalıyız. Çünkü gelecek için ortaya konan bir hedef var. Bunu gerçekleştirmek için bakalım neler olacak.

Bu arada alt yapıdaki teknik heyeti ?A Takıma oyuncu çıkartmıyor´ diye eleştirmiyor muyduk? Futbolcu seçmelerinde bile Kayserispor´a gönül verenlerin ?Haksızlıklara kurban gidiyoruz´ şeklinde ağır eleştirileri yok muydu? Ne oldu şimdi? Yapılan bu değişim kimleri rahatsız etti? Anlamak mümkün değil?