MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DAN ANLAMSIZ BİR BERABERLİK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ligin son haftaları denilen bu günlerde deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda işi pek ciddiye almamaya başladı. Sezonun son maçında sahasında Başakşehir ile karşılaşacak olan temsilcimizin, Karabük maçında oyunu ve sahada futbolcuların hallerini görünce ?Ne yapıyor bunlar´ diye kendi kendime sordum. Özellikle bazı oyuncular galibiyete o kadar odaklanmışlar ki, rakibe saha içinde aman verdirmezken, bazıları ise sezonu çoktan kapamışlardı.
Kalemizde yenilen iki gol var ki, ne desem bilemiyorum. Hem defans hem de kaleci Ahamada´nın büyük hataları kalemizdeki iki golün sebebidir. Sadece bu da değil. Defansın bu kadar hatasının yanı sıra maçta yakalanıp kaçırılan onca pozisyon hakkında ne demek gerekir? Anlamsız bir maç oldu diyebilirim. Hele son dakikalar da rakip iyiden iyiye baskı alınca temsilcimizi, kalemizde 90 dakikada görmediğimiz tehlikeleri son birkaç dakikalık uzatmalarda görmüş olduk.
Öne geçtiğimiz maçlarda ne dense bir türlü galibiyetle noktalayamamak gibi bir hastalığımızın olduğunu, bu sezon çok net gördük. Deplasmanlarda oynanan maçlarda öne geçsek de, istatistiklere bakıldığında hep puan kayıpları yaşamışız. Bu nedenle bu maçta alınan skorda bu istatistiği bir kez daha doğrulamış oldu. Artık sezonun son haftasına giriyoruz. Bakalım sahamızda nasıl oynayacağız ve sezonu kaç puanla kapatacağız?...