MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DAN MUTLUSU YOK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ligin ilk yarısının sonlarına geldiğimiz şu günlerde aldığı sonuçlarla yüzümüzü bir kez daha güldürmeyi başardı. Ligde istediği başarı hedefini geçen haftalarda yakalayan ve sonrasında son iki maçı da 6 puanla kapayarak hedefini revize eden sarı-kırmızılı oyuncular, rahat bir galibiyete imza atmış oldular. Akhisar karşısında yakalanan skorda Umut Bulut isminin ön plana çıkması beni ayrıca sevindirdi. Umut böylelikle gol krallığı yolunda da iddialı bir hale geldi.

Kayserispor aldığı bu galibiyetle, ilk yarı sonundaki hedefini gerçekleştirmek için son haftayı bekleyecek. Başkan Erol Bedir geçen hafta içinde yaptığı açıklamada, hedeflerinde revize yaptıklarını ve son iki maçtan da alacakları galibiyetle ligin ilk yarısını 33 puanla tamamlamak istediklerini söylemişti. Futbolcuların da bu konuda hem fikir olması ve oynanan maçta ısrarlı bir şekilde sarı-kırmızılı futbolcuların galibiyete odaklanmış olarak saha içinde rakibi boğan oyunu görülmeye değerdi. Maç sonunda ise istediğini almanın verdiği keyifle futbolcular, maça gelen bir grup taraftarını selamladılar.

Kayserispor aldığı bu sonuçla ilk 5 takım arasında olmak için büyük bir avantaj yakalamış oldu. Ne demek gerekir bilemiyorum ama sevinç yumağı olmuş bir halde bu haftayı kapamak ve maçta hakem Mete Kalkavan için yönetimin önceden uyarılarda bulunması, büyük başarıda yapı taşları olsa gerek?