MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DAN TARAFTARA ÇAĞRI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ligde ve kupada son virajlara giren ve bu dönemi geride bıraktıktan sonra her iki kulvarda da büyük bir rahatlama içerisinde olacak Kayserispor´da futbolcuların başarılı sonuçlar almasına destek için yönetim taraftara seslendi. Kupa sınavının çok önemli olduğunu belirten Başkan Erol Bedir, yayınladığı mesajda özellikle yoğun tempoyu şu dille belirterek; ?22 Ocak´ta Galatasaray maçı ile başlayıp, 15 Şubat Pazar günü 13.30´da kendi evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı ile tamamlanacak olan 20 günde 6 resmi maç periyodunun son 2 mücadelesine bu hafta çıkacağız? dedi.

 Bu tempodan sorunsuz ayrılmak için tribünlerde desteğin şart olduğunu belirten Başkan Erol Bedir, ayrıca hafta sonunda oynanacak olan Sivasspor maçını da ayrı bir yere koyuyor. Ligde oynanacak olan maçın önemini puan anlamında taraftara aktarmaya çalışan Bedir, ?Süper Lig´de deplasmanda en çok puan toplayan takım konumunda olan Kayserisporumuzun kendi evinde de en çok puan toplayan takımlar klasmanını geçmesi ve ligdeki sıralamamızı direkt etkileyecek olan bu maçı galibiyetle kapatması için de büyük taraftarımızın devreye girmesi gerekmektedir? diyerek iç saha maçlarında taraftarın tam desteğini beklediklerinin bir kez daha altını çizmiş oldu.

Kayserispor bu önemli maçlarda mutlak sınavları geçmelidir. Avrupa Kupası konusunda daha önce de söylediğim gibi en kestirme yol kupadır. Bakınız oynanacak olan 3 tane 90 dakika sonunda başarılı sonuçlarla maçları tamamlarsak, Avrupa Kupası´na adımızı yazdırmış olacağız. Bu nedenle de kupa maçları bence daha önemlidir?