MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´U, GELECEKTE NELER BEKLİYOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Hafta sonunda ilimizde yaşanan terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, ülkemizin başı sağ olsun ve şehitlerimize de Allah´tan rahmet dileyerek başlamak istiyorum yazıma. Hainler ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizin birlikteliğini ve beraberliğini asla bozamayacak ve milletimizi diz çöktüremeyecekler. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Yönetim konusunda belirsizliğini koruyan ve hafta sonunda ligin altında yer alan takıma misafir olan bir Kayserispor´un maçını izledim, genel kuruluna gittim. Aslına bakacak olursanız genel kurulda iki kişi olunca pek anlatacak bir durum ortaya çıkmadı. Kulüp Müdürü Hüseyin Bey ve muhasebeye işlerine bakan Mustafa Bey gelen olursa diye kongrenin yapılacağı salonda bekliyorlardı. Saat tam 11.00´da kongre merkezinde beklemeye başladık. Üç kişi olarak beklediğimiz kongre salonunda zaman geçti ve gelen giden olmayınca ?ertelendi´ olarak yorumlayıp salondan ayrıldık.
İşte belirsizlikler içinde olan bir takımın maçını da pazar günü izledim. Hafta içinde mevcut başkan Recep Mamur´un devam edip etmeyeceği konusunda yaptığı açıklama ve futbolcuların moral olarak bilinmezleri oynamasına neden olmuşken ?acaba nasıl olacak?´ diye sorduğumuz karşılaşmada futbolcular, resmen sapır sapır döküldüler. Allah aşkına ceza sahasına gelip de son vuruşu yapmak acaba kadromuzdaki futbolcuların hiçbirinde yok mudur? Maçın ilk golünü atan Kayserispor´da futbolcular daha sonrasında buldukları pozisyonları değerlendiremediler. Hani ?Atamayana atarlar´ diye bir söz vardır ya. İşte Kayserispor´da böyle bir gol yedi. Bu nasıl bir takım olmuş? Tam bir rezalet. Bu futbolcular aldıklarının hakkını vermelidirler. Sahada Adanaspor´a karşı ortaya konan oyun beni ve benim gibi maçı izleyenleri resmen çıldırttı. Son saniyede yenen gole ise hiçbir şey demiyorum. Alttaki tüm takımlara yenilen ve alta demir atan bir Kayserispor. Bu futbolcular oyunlarıyla bende hiç iyi bir izlenim bırakmadılar. Ekmeklerine hainlik ediyorlar. Bu sözümden dolayı da kimse kusura bakmasın. Bu şekilde giderse de vah Kayserispor vah?