MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN ALT YAPISI YENİLENİYOR!

KAYSERİSPOR´UN ALT YAPISI YENİLENİYOR!


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da birkaç haftadır baş gösteren yenilenme çalışmaları, tesis anlamında da yapılmaya başlandı. Özellikle yeni tesislerin tamamlanması ile birlikte alt yapıya kalacak olan mevcuttaki tesis için gençler gün sayarken, bu zamana kadar da çalışmalarını yaptıkları yerler konusunda yönetim düğmeye bastı. Bodrum katı olarak dile getirilen ve alt yapı futbolcularının kullandıkları yerin, tamiratı ve yenilenmesi için çalışma yapan yönetim, aynı zamanda mevcuttaki sahalardan birisini de kullanmaları için alt yapıya verdi.

Sadece A Takım ile değil, aynı zamanda alt yapıya yapılacak olan yatırımla da yeni dönemde farklı bir ortam oluşturmaya çalışan Kayserispor´da yönetim, yenilenme adımını geçen hafta atmış ve antrenörlerin birisi dışında 8´ini de değiştirmişti. Göreve gelen isimler konusunda kamuoyunda farklı söylemler olsa da, yapılan değişim olumlu karşılanmış ve alt yapının daha iyi çalışacağı konusunda görüşler belirtilmişti.

İşte teknik kademede yapılan yenilenmeden sonra iş şimdi de tesise geldi. Umarım bu çalışmalar sonuç verir. Ama mevcuttaki tesisin en kısa zamanda alt yapıya bırakılması gerektiğinin de altını çizmek isterim. Ha bu arada bir tane saha çalışmalar için yetmeyeceğinden, kulübün hemen girişte sağ tarafta kalan boş araziye de bir saha yapılabileceğini belirterek yeni ekibe başarılar dilerim?