MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN BALLANDIRILAN GENEL KURULU!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un yaklaşan olağanüstü genel kurulu öncesinde ilimizde ve şahıslar arasında o kadar ilginç gelişmeler yaşanıyor ki, buna anlam vermek gerçekten zor geliyor. Aynı hedef doğrultusunda birlikte çalışmak varken ne yazık ki biz bunu tam anlamıyla hala gerçekleştiremiyor hatta bazılarımızın ?karından konuşması´ yüzünden hedefi gerçekleştirmede sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz.

Kayserispor´un ortak hedef olduğu şu günlerde siyasilerimizin de yapılan açıklamalarında muallak diyeceğimiz çağrıları veya cevapları işin iyice arap saçına dönmesine neden oluyor. İstanbul´da bulunan siyasilerimiz burada sadece seçim önceliğinde birleşseler de daha önce de belirttiğim gibi sohbetler dönüp dolaşıp Kayserispor´a geliyor. Ortak paydanın Kayserispor olduğu yerde de siyasilerimiz gösterilen çabayı ve İstanbul´daki iş insanlarını da desteklerini burada hep dile getiriyorlar. Hatta geçen günlerde bu konu ile ilgili bana gelen bilgilerin dışında Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın nasıl bir çalışma içinde olduğu basına da yansımıştı.

Hal böyle olurken elde hala bir şey yok diyerek bu işin ballandırılması ve göreve talip olanların sinir harbi yaşamaları kimlerin işine gelir ki? Yapılacak destekler konusunda şimdiden her kesim açıklamasını yapsın diyeceğim ama bu sefer de sanırım siyasilerimizin genel kurulun ilk oturumunu yapmadan ikinci oturumda kendilerinin de bulunduğu bir ortamda bu durumları açıklamaları beklenecek gibi görünüyor. Buna da sadece sabır derim?