MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN BAŞARISI DUDAK ISIRTIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ligde önemli sonuçlar alan ve bu haftaya kadar da sadece bir mağlubiyeti bulunan Kayserispor´da, sezon başında atılan adımların meyvesinin alınması; yönetimin olduğu kadar taraftarın da yüzünü güldürüyor. Ligde maliyet yönünden en düşük takımlardan birisi olan ve Gençlerbirliği´nden sonra gelen Kayserispor´un, böyle bir kadro oluşturması ve yakaladığı başarı, her geçen gün tribünlere de olumlu bir şekilde yansıyor.

Bu hafta Bursaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´un belki de en büyük silahı, iki takımın da listesinde yer almasına karşın bir hayli indirimli fiyatla transferini gerçekleştirdiğimiz Asamoah Gyan olacaktır. Asamoah Gyan konusunda da kafalarda bazı soru işaretleri olsa da işin netliğini daha önce Başkan Erol Bedir açıklamıştı. Bir kez daha bu konuya dönmeyeceğim ama gerçekten Bursaspor´un dahi elini yakan o miktar, nasıl bir pazarlık sonucu düşürülürmüş tüm spor kamuoyu iyi görmelidir.

Bu arada Başkan Erol Bedir´in de son transferlerden Welliton işine de bir göz atılmalıdır. Daha önce de belirttiğim gibi çok önemli bir strateji yapan sarı-kırmızlılar kulübü oldukça kazanımı çok olan iş yapmış oldular. Futbolcu 1,5 Milyon Avro bonservis ile gitti dense de, vergiler ve Kayserispor Kulübü´nden yıllık alacağını da hesaplarsanız, yaklaşık 3 Milyon Avro´luk bir kazanımın sağlandığı iyi bilinmelidir.

Yani kısacası Kayserispor´da yönetim gerek transfer işinde gerekse de işleyişte yaptıklarıyla spor kamuoyunun takdirini topluyor. Umarım bu akılcı işler tüm sezonlarda yapılır ve Kayserispor her zaman üst sıralarda yer alır...