MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN KAMPI VE DENİZ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da futbolcuların Erzurum kampı devam ediyor. Burada yapılan ilk hazırlık maçında rakip karşısında ortaya konan oyun teknik heyeti memnun etmişe benziyor. Teknik ekip futbolcuların form grafiklerini yükseltmek için çaba harcarken diğer yandan bazı yöneticiler ve basın mensupları da son bölüm çalışmalar için ziyarette bulunacaklar.

Kayserispor´da her ne kadar idmandan bahsetsek de gün geçmiyor ki yapılacak transferler veya söylemleri de spor kamuoyunda konuşulmasın. Özellikle kadroda yer alan Deniz konusunda hemen hemen her kafadan bir transfer söylemi ortaya atılıyor. Bunda resmen bir teklifin olduğunu düşünmüyorum. Ama Deniz´in menajerleri maşallah çok maharetliler. Bu futbolcuyu İstanbul ekiplerine gönderemediler gitti. Keşke Deniz´in bu transferi gerçekleşse de Kayserispor´da o geliyor veya bu gidiyor şeklindeki söylemler son bulsa. Bu arada Deniz´in de gitmekte istekli olduğunu söyleyen bazıları futbolcunun resmi teklif yapılmadığından dolayı bir hayli dertli olduğunu ifade etmekten kaçınmıyorlar.

Ne diyelim gidene ?niye gidiyorsun´ diyemeyiz. Umarım Deniz İstanbul takımlarına gider de Kayserispor kasasına bir gelir girdisi sağlar. Benim Kayserispor cephesinden bakacağım bu şekilde olur.

Gelelim kampa. Gerçekten iyi bir atmosferde kamp gerçekleşiyor. Ziyaretçi konusunda da sıkıntı yaşamayan Kayserispor´da futbolcuların da bu ziyaretlerden dolayı bir hayli moralleri yerinde. Bakalım yurt dışı kampı nasıl olacak?