MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN RENKLİ İDMANI VE ZİYARETÇİLERİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un eğlenceli idmanları hafta sonu için herkesi umutlandırıyor. Hafta başından buyana yapılan idmanlarda Ankaragücü için ciddi bir hazırlık dönemi içinde bulunulsa da, takımda ahengin çok üst seviyede olması galibiyetten başka bir sonucu aklıma getirmiyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde oldukça neşeli idmanlar gerçekleştiren futbolcuların ayrıca bir sevinç nedenleri de uzun süredir sakatlığı bulunan ve arkadaşları arasında yer alamayan Bilal´in de, takımda bu hafta görev bekleyen isimler arasında olmasıdır. Kayserispor´da bu haftaya kadar her şeyin yolunda olduğunu görsek de, yine de tedbiri elden bırakmamanın gerekliliği konusunda uyarılar yapmak zorundayım. Hani ligin uzun soluklu olduğunu hep söylüyoruz ya, işte bu nedenle bizler sonuna kadar hep tedbirli olmak zorundayız.

Kayserispor bu havada çalışma yaparken, idmanı izlemeye gelen özel bir okulun öğrencileri herkesin yüzünü güldürdü. Down Sendromlu olan küçük sporseverlerin futbolcularla idman öncesinde kucaklaşması ve Teknik Direktör Hikmet Karaman´la sanki uzun yıllardır tanışan bir dost veya eski bir ahbabı gibi sohbetleri, görenleri de mutlu etti. Öğrencilerin futbolcuları tanıyor olması, isimleri ile onlara seslenmeleri ve saha içinde kucaklaşmaları gerçekten görülmesi gereken tablolardan birisiydi.

Kayserispor´u seven, maçlara giderek takıma destek olan bu öğrencilerin yanında yer alan öğretmenler de, iç sahada maçlarda her zaman takımın yanında olmaya devam edeceklerini ve çocuklarında bu durumdan gayet memnun olduklarını belirttiler. Umarım bu taraftarların moraliyle zaten tavan yapan olumlu hava, Ankaragücü maçı sonrasında da bir kat daha üstüne koyacaktır?