MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN SMS KAMPANYASI

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un lige merhaba demesi ve aldığı sonuç, şu günlerin birinci gündem maddesi olsa da; bence bu şehirde konuşulacak ilk konu başlatılan SMS kampanyası olmalıdır. Takımın ligde yolu henüz yeni başladı. Bu nedenle alınacak sonuçların ne olacağından ilerleyen günlerde bahsetsek de, şu günlerde en azından ?başlayan kampanyaya nasıl katılımı artırırız´ diye odaklanmalıyız. Kayserispor´da mali yapının bozuk olması ve bankalarla yapılan görüşmeler neticesinde ise bir yapılandırma için gün sayılması, kulüp çevresinde herkesin beklediği tek gelişmedir. Bu olayların gerçekleşmesi halinde takımın maddi olarak kaynaklarını daha iyi kullanabileceğini belirtmek isterim. Hiç olmazsa banka faizleriyle uğraşmak ve gelen paranın büyük bir bölümünün de bu faizlerle erimesi bir kenara itilmiş olacaktır.

Yapılandırmanın bu kadar önem arz ettiği kulüpte, şimdide taraftarın takımına sahip çıkması adına bir kampanya başladı. Gerek SMS, gerekse de banka hesap numaralarına yapılacak olan yardımlarla, Kayserispor´un içinde bulunduğu darboğazdan kurtulmasına yardımcı olunması bekleniyor. Her ne kadar İstanbul´daki büyük kulüp diye adlandırılan kulüplerin topladığı miktarların rakamsal olarak miktarları karşımızda olsa da, bu kampanya ile bir Anadolu takımına nasıl destek verileceğinin de gösterilmesi gerekiyor.

Öyleyse hiç lafı uzatmadan KS 1966 yazıp 3830´a gönderin veya banka hesap numaralarına ulaşın ki, #tarafımkayseri diyebilellim?   

 /resimler/2019-8/19/1702365605801.jpg