MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN YENİ DÖNEMİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yönetim ince eleyip sık dokuma tabirine bu sezon ?bedelsiz´ sözcüğünü de ekleyerek çalışmalarını sürdürüyor. Kadrodaki boşlukların doldurulması için yapılan çalışmalar bir kenara, kadroda yer alan isimlere atılan kancaların hala sonuca ulaşmaması da, taraftarların kafasını karıştırıyor. Özellikle kadroda yer alan isimlerin gelecek sezona dair yaptıkları açıklamalar mutluluk verse de, gidecekler gibi bir algının peşlerinde olması da diğer yandan düşündürüyor.

Kayserispor´da değeri bulan futbolcuyu gönderme konusunda yönetimin herhangi bir sorunu yok. En azından parasal olarak kulübün elinin daha rahat olunacağı bilindiği zaman ve futbolcu da istiyorsa, herkesin önü açık. Tıpkı bizim dışarıdan aldıklarımız isimler gibi. Evet, yeni dönemde mali politikalar ve kemerlerin bir hayli sıkılması ile yönetimler, boşta kalan futbolculara yöneliyorlar. Kayserispor da bu sezon yaptığı transferler de büyük oranda bonservisi elinde olan isimleri kadrosuna katmaya gayret ediyor.  

Taraftar her ne kadar ismi gündemde olan yani futbolda son zamanlarda ?çilek´ olarak tabir edilen isimler üzerinde kulak kabartsalar da bence yeni dönemde en önemli olan; kadroda yer alan ve herkesin gözdesi olanları tutabilmektir. Yeni dönem demişken Kayserispor 2.kamp dönemi için Avusturya yolcusu. Bakalım burada yapılacak olan hazırlık maçlarıyla ne kadar uyum sağlanabilecek?