MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’UN AKLINDA BEŞİKTAŞ MAÇI OLMALI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’un ligde aldığı galibiyet ve sonrasında yaşananları bir kenara bırakılarak bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Beşiktaş maçının düşünülmesi gerekiyor. Her zaman söylüyorum böylesine önemli galibiyetler sonrasında mutlaka tartışılacak veya alınan galibiyeti gölgeleyecek durumlarla karşı karşıya kalmak gerçekten ilimiz temsilcisine inananları üzüyor. Takımın bu hafta aldığı galibiyetin birçok anlamı olmasına karşın, bakın hala biz maç sonrasında neler olmuş, kim ne yapmış, Başkan’la kim tartışmış gibi durumları kaşımaya ve buradan bir yerlere gitmeye çalışıyoruz. Bir kez daha belirtmek isterim ki her kimin ne konuşacağı veya söyleyeceği varsa bence ligin bitiminden sonra bu olayı gündeme getirmelidirler. Yani anlayacağınız şu sıralar bu durumları konuşmanın Kayserisporumuza hiç faydası olmaz. Eğer ki yönetim içinde bir sıkıntı varsa bile lig bittikten sonra etraflıca masaya yatırılıp, yönetim tarafından kendi içinde çözümlenebilecek bir durumdur.

Dediğim gibi şimdi kafaların tek meşguliyeti Beşiktaş maçı olmalıdır. Bu maç öncesinde takımın yüksek olan moralini daha da yükseltmek ama bunun yaparken de ayakların yere basmasına dikkat etmeliyiz.

Kayserispor’un yapabileceklerinin sınırı olmadığını bu maçta alınan sonuçla bir kez daha görmüş olduk. Umarım bundan sonrası için de ligde kalabilme adına diğer maçlardan da iyi sonuçlar bizimle olur…