MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR`UN AVUSTURYA KAMPI (4)

KAYSERİSPOR`UN AVUSTURYA KAMPI (4)


 

Kayserisporun kampı ve burada oynanan hazırlık karşılaşmaları hakkında daha önceki yazımda bilgiler vermiştim. Takımın son olarak Gaziantepsporla oynadığı maçı izleyince takım hakkında daha net bilgileri anlasmış oldum. Maç ve içerisinde yaşanan olaylar sarı kırmızılı ekibin gerçekten çok diri ve bir o kadar da etkili oyun kurgusu Süper Lig temsilcisi Antep`i zorladı.

Hatta rakip, oyunun büyük bir bölümünde de sahasından çıkamayarak Kayserispor’un baskısına boyun egmek durumunda kaldı. Bu durum karşısında Gaziantepspor da oyuncularda bir hayli gerildiler ve maçın içinde bundan dolayi da bazı tartışmalar yaşandı. Bu tartışmalar kısa zamanda bitsede orada gördüğüm bir hazımsızlığın sinyaliydi.

Yani Gaziantep, Süper Lig takımı Kayserispor bir alt ligin takımı. `Nasıl olur da bu takım karşısında ezik durumda oluruz` düşüncesiydi.

Maçın içinde takımın ortaya koyduğu oyun güzeldi. Atak futbol ve kale önünde oluşturulan pozisyonlar harmanlansa skor konusunda Kayserispor bir hayli fazlaca önde olurdu.

Ama yinede bu oyun sezon icin bana moral verdi...