MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayseri Erciyesspor´da beklenen gün yine geldi. Bu defa da, yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için kimsenin parmağını kıpırdatacağını sanmıyorum. Hala ne mevcuttaki yönetimden ne de dışarıdaki isimlerden olumlu bir açıklama veya söylem gelmiyor. Yani anlayacağınız yine kaderine teslim olmuş Kayseri Erciyesspor, kayyım tehlikesi ile karşı karşıya kalacak gibi görünüyor. Mevcuttaki takımın borçları ve alt ligde olması, kulübün sahip bulmasına da engel oluyor diyebiliriz.

Kayseri Erciyesspor bir Genel Kurul daha yapacak. Talipsiz bir Genel Kurul´da, ilk tarihte pek çoğunluğun toplanacağını da sanmıyorum. Başkan olarak kimsenin ortaya çıkmadığı bu kulübe, yerel yönetimler de destek vermiyor. Kimsenin parmağını hareket ettirmeye çalışmadığı kulübün geleceği için aklımdan geçen tek şey ?kapanmak´ olarak geçiyor.

Kulübün kapanması, kimileri için kurtuluş olarak görülebilir. Alt yapısı tamamen dağılmış ve sadece A Takım ile müsabakalarda mücadele eden Kayseri Erciyesspor için tek kurtuluş diye düşünülse de, için yine de bu konuları yazarken içim acıyor. O kadar önemli bir geçmişi olan kulübün geldiği hale bakar mısınız? Avrupa´da bile ilimizi ve ülkemizi temsil eden bu kulübün mevcuttaki durumu diğerlerine bir örnek olmalı diyerek Erciyesspor´un Genel Kurulu´nun hayırlı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum?