MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN BİRLİK OLALIM!


Kayseri Erciyesspor´da artık sona yaklaşılıyor. Her ne kadar taraftar ve altyapı futbolcuları kulübünün kapanmaması adına çalışmalar yapsalar da, ilimiz yöneticileri bu duruma pek aldırış etmiyor. Kayseri Erciyesspor´da 300´den fazla altyapı sporcusu bulunuyor. Bu sporcuların aileleriyle birlikte toplamda bin kişiden fazla bir kalabalığı kapsar. Taraftar kitlesini de bu işin içerisine katarsak, bu sayı 5 binleri hatta 10 binleri bulabiliyor. Bunun bilinciyle hareket eden sporseverler de gerek yerel yönetimlere, gerekse iş dünyasına seslenmek de çare arıyor.

Peki, sonuç ne olacak? İşte iki bilinmeyenli denklem gibi bir yandan sahip çıkılırsa borçlar ne olacak deniyor? Diğer yandan ise sahip çıkılmaz ise geride kalan sporcular ne olacak deniyor? Hal böyle olunca gönül veren herkes kamuoyu oluşturmaya çalışıyor ki iş adamlarından bir bölümün bence bu kulübe sahip çıkacağını düşünüyorum. En kısa sürede yapılacak olan bir çalışma ile iş adamları kendilerince harcayacakları makul rakamlarla bu takımı bu ligde tutabilirler.

Geçen günlerde Erciyesspor´un kapısına kilit vurulacak denildiğinde Nevşehir´deki bazı belediye başkanları dahi acaba kulübün sportif haklarını bünyemize alabilir miyiz diye araştırmaya başladılar. Hani derler ya millet arar bulamaz, bizde ise fazla olduğu için değeri bilinmez! İşte Erciyesspor´un durumu aynen böyle. Birde uzun süre o koltukta oturan Ziya Eren´e seslenmek isterim. Gelin inattan vazgeçelim! Bu takımı bu ligde cüzi fiyatlarla tutabiliriz. Kimse size ne yapıyorsunuz diye de bu saatten sonra karışamaz. Karışacak olan bu takımı bu halde bırakmaz. Bu yüzden en kısa zamanda sizleri de görev başına bekleriz?