MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR!


Ligden düşmesiyle birlikte yönetim bazında da sıkıntılar yaşayan Kayseri Erciyesspor´da eldeki futbolcular ve teknik ekiplerle yeni dönem öncesinde çalışmalar yapılmak istense de yönetim konusunda hala yaprağın kıpırdamaması taraftarda endişe seviyesini artırıyor. Futbola gönüllü olanların takımı sahipleneceklerini belirten taraftarlar Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç´a çağrıda bulunarak takımın sahipsiz bırakılmamasını istediler. Taraftar sahip çıkılmasını istese de yöneticilerin veya ilimiz yöneticilerinin bu günlerde pek Erciyesspor konusuna bakacaklarını zannetmiyorum.
Kayseri Erciyesspor´da bu belirsiz durum ilk genel kurul tarihinde de çoğunluğun toplanamaması anlamına gelebilir. Çünkü temsilcilerimizde ne zaman çalkantılı bir genel kurul dönemi olduysa o tarihlerde kulüpler ilk genel kurul tarihini yapılmadan geride bırakmışlardır. Bu nedenle ilk tarih geride kalsa da umarım aradan geçen süreçte takıma sahip çıkan bulunur. Kayseri Erciyesspor´da bu denli önemli gelişmeler yaşanıyor fakat sahip çıkıp bu dönemleri geride bırakacağını söyleyenler sadece kapalı kapılar ardında fısıltı halinde konuşuyorlar. İyide Ziya Eren´in hala takımı sahipleneceğinden bahsedenlerden tutunda daha birçok konuyu ortaya atanlar nedense Eren ve ekibinin isteyerek olağanüstü genel kurula gitme kararı aldığını unutuyorlar.
Bir kez daha belirtelim mali konular veya borçlar ne olursa olsun Ziya Eren bu takımı bıraktı. Yani anlayacağınız yeni bir başkan seçilmesi gerekiyor. Bu seçilecek kişi de kulübün şuanda bulunduğu yerden bakılınca ciddi bir borç yüküyle karşı karşıya kaldığını gösteriyor. Ciddi bir boyut olsa da aşılamayacak bir miktar değil. Umarım bu konuda yerel yöneticiler eldeki imkanları da göz önüne alarak çalışmalarını yaparlar?