MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN MEMDUH BAŞKAN´A!


Kayseri Erciyesspor için bir çağrım olacak. Bu zamana kadar takımın yalnız bırakılmamasını belirttim durdum. Çünkü bu takımın yaşadığı onca olay ve tarihindeki onca başarılı anılar bir çırpıda unutulacak cinsten değildir. Yıllar öncesinden beri takip ettiğimiz bu kulübün günümüzde çok farklı bir uygulama ile karşı karşıya kalmasına şimdilerde bir anlam veremediğimi belirtmek isterim. Kayseri Erciyesspor son dönemlerde çok zor günler yaşıyor. Bu durum karşısında hala şehrimizdeki birçok kesim sessizliğini bozmuyor. Peki, bu nedendir? Baktığınızda kimilerinin çocuğu gibi gördüğü bu takım için neden böyle davranılıyor? Çok iyi biliyorum ki bu kulübün hali birçok kişinin içini sızlatıyordur.
Başta Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç olmak üzere mesaisinin çoğunluğunu bu kulübe harcamış kişilerin içinin sızladığını düşünüyorum. Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç, gece demedi, gündüz demedi ve bu takımın başarısı için yanındakilerle birlikte kulübe destek oldu. Hani kimilerinin çocuğu gibiydi diyorum ya işte Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç içinde aslında Erciyesspor bir çocuk gibiydi. Şehirdeki birçok kesimden üvey evlat muamelesi görse de Memduh Başkan hep Erciyesspor´u korudu ve kolladı. Hatta takım sporcularına prim diye idman sonrasında çok tatlı ikram etti.
Diyorum ya çok anısı olanlar vardır bu Erciyesspor´la. Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç ilk sırada olmak üzere! Son zamanlarda farklı söylemler ortaya atılsa da ben Memduh Başkan´ın evladı gibi gördüğü bu takıma yeniden sahip çıkmasını umut ediyorum. O duygu dolu anlar ve bu şehirde devamlı üvey evlat muamelesi gören bu Erciyesspor için Memduh Başkanım umarım olumlu karar veririsiniz...