MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN NE SÖYLENEBİLİR Kİ?


Olağanüstü genel kurulun ikinci oturumunu da yapan ve yönetimine talipli bulamayan Kayseri Erciyesspor´da divan teşekkülünü oluşturan çalışanlar Sulh Ceza Hâkimliği´ne giderek kulübün 30 gün içinde yeni bir kongre yaparak yönetim oluşturmasını isteyecekler. Bu zaman zarfında ise belirlenecek olan isimler kulübü yönetecekler.

Şimdi iş bu dakikadan itibaren başlıyor. Çünkü ligde maçlarına başlamak için Erciyesspor´un bu hafta sonuna kadar futbolcu lisanslarını yaptırmaları gerekiyor. Bunu başarabildikleri takdirde ilk hafta maçı için sahaya çıkacaklar. İyi hoşta her şey lisans işlemlerinin yapılması ile bitmiyor. Bünyesinde alt yapıdan gelen futbolcularla bir kadro oluşturuldu ama bu futbolcuların idmanları, tesislerin giderleri ve eğer ki deplasman giderleri yani masraflar ne olacak? Bakınız doğalgaz faturası yatmadığı için kesilen bir Erciyesspor´dan bahsediyorum.

Alt yapıda yer alan 300´e yakın isim şimdi ne olacak? Koskoca tarihi olan bu kulübün bu şekilde erimesi gerçekten acı veriyor. Bu nedenle Çarşamba günü Erciyesspor´a gönül verenler seslerini duyurmak istiyorlar. Gönül verdikleri bu takımın bu şekilde kapanmasına ses çıkartarak sahip çıkılmasını istiyorlar. Yani kısacası ilimizde yer alan iş adamlarından tutunda siyasilere kadar herkesime seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Umarım birileri bu sese kulak verirde 84 yıllık tarihi olan bu kulüp kapanmaz?