MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN SON ÇIRPINIŞLAR!


Liglerde zor zamanlar yaşayan ve kötü gidişata dur diyemeyen Kayseri Erciyesspor da belki de tarihinde ilk defa bu denli zor anlar yaşanıyordur. 2.Lig´de bu sezon mücadele edecek olan kulüpte yönetim kademesinde kimlerin olacağı bilinmezliğini koruyor. Ziya Eren ve arkadaşları gıyabında seçildikten sonra görevi kabul etmeyeceklerini belirterek en kısa sürede olağanüstü genel kurul yapılması için karar almışlardı. Bu tarihin üzerinden neredeyse bir hafta geçmesine karşın hala yeni yönetim konusunda kimlerin olacağı bilinmezliğini korusa da bazıları ortaya çıkma gayretinde oluyorlar.
Tabi o isimler için pek bir şey söylemesem de bu saatten sonra bu takımın adını kullanarak herhangi bir reklam benzeri çabaya girilmemesi gerekir. Kayseri Erciyesspor artık canıyla uğraşan bir durumdadır. Ne belediye başkanları ne de iş dünyasından bir isim ?Bu takım ne olacak´ diye sormuyorsa gerisini varın siz düşünün. Kayseri Erciyesspor da yapılması gereken mevcuttaki durumu devam ettirmekse biran önce alt yapıda yer alan futbolcular çalışmalarına başlamalılar.
Ama bu da yine maliyet gerektirecektir. Baktığımızda bu takımın hala yüklü bir borcu var ve transfer konusunda da yasağı kalkacak gibi değil. Eskiden olsa 2 veya 3 milyon lira borç yasağı kaldırmaya yeterdi ama şimdi ise işin rengi farklı. Ne diyelim inşallah Erciyesspor yoluna devam eder?


3 AGUSTOS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv