MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR KADERİNE ÇOK ÖNCE TERK EDİLECEKMİŞ!


Son günlerde Kayseri Erciyesspor için her kafadan bir ses çıkıyor. Kimileri mali olarak bütçenin sağlandığından kimileri ise ucu ucuna yapılan desteklerle takım lisanslarının çıkartıldığında bahsediyorlar. Hafta sonunda Hatayspor´u sahasında konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor´da ise hala bekleyiş yönetimsel olarak devam ediyor. Yani kısacası kayyım heyeti kulübü yönetecek bir yönetim kurulunu bulabilmiş veyahut da belirleyebilmiş değil. Kayseri Erciyesspor´daki bilinmezlikler devam ediyor. Kayseri Erciyesspor´un daha önceki başkanlığını yapan ve uzun yıllardan beri mali yükünü sırtlayan Ziya Eren ise bu duruma bir hayli üzülüyor.
?Ziya Eren, kulübün bu sezonki maliyetine destek olacak´ şeklinde çıkan dedikodulardan sonra görüşlerini almak istedim. Acaba ortaya atılan bu iddialar doğru muydu? Yapmış olduğumuz o görüşmede anladım ki Ziya Eren´in içi de sızlasa, burnunun direği de sızlasa Erciyesspor´la ilgili bir geri dönüş düşüncesi yok. Aslında yıllardır bu kulübe mali olarak destek sağlayan Ziya Eren şehrin yöneticilerinin manevi yönden kendisini desteklememelerine çok içerlemiş. Hatta bir yerde yapılan bir konuşma çok zoruna gitmiş. Yapılan söylem şöyle; ?Sen bu kadar yıldır uğraşmasaydın, bu kulüp daha önce kapanırdı.´ Yanılmıyorsam böyle bir sözdü.
Hala kulaklarıma inanamıyorum. Anladığım Kayseri Erciyesspor´u kaderine terk etme fikri bazılarında yıllar öncesinden hasıl olmuş. Böyle bir sözle karşı karşıya kalmaya Ziya Eren de içerlemiş. Kaldı ki ben bile hala inanamıyorum. Anlayacağınız Kayseri Erciyesspor kaderi ile çok öncesinde baş başa kalacakmış. Ortaya çıkan mali bir tablo ve kayyım heyetinin belirteceği konular kısacası başkanlığa aday varsa buyursun, çıksın gelsin. Bizde sonuna kadar destekçisi olalım. Ama Ziya Eren yönünden bakarsak Erciyesspor defteri kapanışa benziyor?