MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR KENDİ KADERİNE BIRAKILAMAZ!


Kayseri Erciyesspor´da hafta sonunda yapılacak olan olağanüstü genel kurul için geri sayım devam ediyor. Kulübün mevcut başından bulunan isimler yapılacak genel kurulda aday olmayacaklarını açık bir dille belirttiler. Yani Ziya Eren yeni dönemde ?ben yokum´ dedi. Bu kadar net olan bir ifadeden sonra hala bir umut ışığı bekleyen var ise birazcık hayale kapılıyorlar derim. Çünkü yöneticiler daha önce ziyaretlerinde şehrin yöneticilerine bazı taleplerde bulundular. Bu talepler kulübün mevcutta bulunan borçları ile alakalıydı. Ağır bir yükün altında olan yönetimin tek başına bunu karşılamasını da beklemek bir hayalden ibaretti.

Bu nedenle Kayserispor gibi bir takımında mevcutta borcu çok olsa da yoluna devam edebilmesi için sağdan soldan yapılan desteklerin aynısını bekleyen Erciyesspor da Ziya Eren ve ekibi Belediye başkanlarından olumlu yanıt alamayınca görevi bıraktığını açıkladı. Peki, yeni dönem ve yeni yönetim konusunda kim ne söylüyor?

Herkes farklı yorumlar yapabilir ama net olan bir şey varsa o da bu kulübün sahibi çıkmazsa Kayseri Erciyesspor diye bir kulübün artık mevcutta veyahutta liglerde yer almayacak olmasıdır. Erciyesspor tarihin sayfalarına gömülmüş olacaktır. Bu kadar net söylüyorum. İçim acıyarak yazıyorum ama şunu söyleyebilirim ki altyapıda yüzden fazla genç futbolcu ve binlerce gönlünde Erciyesspor yatan sporsever mazideki bir takımdan söz edecekler.  Umarım bu şehrin yöneticileri bu takımı kendi kaderiyle baş başa bırakmazlar. Diyorum ya bu takımın kapatılması Kayseri sporunu hançerlemek olacaktır?