MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR PİLOT TAKIM OLACAK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Futbolda çok kötü bir dönem yaşayan ve olağanüstü genel kurula hazırlanan Kayseri Erciyesspor için bir ümit ışığı nihayet doğdu. Özellikle küme düşmesi bir kenara, yönetimsel anlamada sahip çıkılmayan ve kimsesiz olarak adlandırılan Kayseri Erciyesspor konusunda, ilimiz yöneticileri adım attılar ve gerekli çalışmaları yapmaya başladılar. Kayseri Erciyesspor konusunda bazı isimler ön plana çıksa da yeni dönemde inanıyorum ki ortaya ismi çıkanların dışında farklı kişiler takımın gelecek sezondan itibaren yoluna nasıl devam edeceğine karar verecekler gibi.
Bu konu ile alakalı aslında daha önceleri söylemde bulunan ve kürsüden yaptığı açıklamayla Erciyesspor´a gönül verenleri de umutlandıran Kayserispor Başkanı Erol Bedir, dün Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde konu ile alakalı yapılan çalışmaları kısaca anlattı. Erciyesspor´un 3.Lig´de yer alacağını ima ederek ?Biz ileriye dönük yaptığımız çalışmalarımızda alt yapıya önem veriyoruz. Bununla birlikte birde ilimizde 3.Lig´de pilot takımımız olsun istedik? diyerek, Kayseri Erciyesspor ile ilgili çalışmalarında ipucunu vermiş oldu.
Başkan Erol Bedir daha sonraki sohbet ortamında bu konuya da açıklık getirerek Kayseri Erciyesspor´un sahipsiz kalmayacağını belirtti. Umarım bu düşüncelerde herhangi bir sapma olmaz. Erciyesspor konusunda böyle bir adımın atılması demek kulübün kapanmakla karşı karşıya kalmasından daha iyidir. En azından alt yapıda yer alan futbolcular içinde farklı bir umut ışığı olur. Alt yapıda pişen isimler 3.Lige ardından da en tepe noktaya Süper Lig´e çıkabilir?