MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR SAHİPSİZ KALMASIN!..


Kayseri Erciyesspor için son günler. Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul Kayseri Erciyesspor´un geleceğini belirleyecek. Hala ortada adayın olmaması sıkıntı yaşatıyor. Mavi-siyahlı ekibin bu denli bir sıkıntı içerisinde olmasına taraftarlar da içerliyor. Kayseri Erciyesspor´un başında mevcutta bulunan Ziya Eren ve arkadaşlarının görevi kabul etmemesini farklı yorumlayanlar varsa bir kez daha buradan seslenmek istiyorum. Bu takım bundan sonraki dönemde yeni bir yönetimle yoluna devam etmek zorunda.

Ziya Eren ve arkadaşları bundan sonrasında kendilerinin bu görevi kabul etmeyeceğini belirttiler. Eğer bu takım sahipsiz kalır, kulübün anahtarı Vali´ye teslim edilirse; bilin ki en kısa sürede Erciyesspor diye bir kulüp kalmaz. Tıpkı geçmişte Kayseri Elektrikspor´da yaşamış olduğumuz gibi. Hatırlayınız Kayseri Elektrikspor´da da yine borçlar ortaya çıkartıldı ve kulübün bundan sonrası için idare edilemeyeceği belirtilerek kapısına kilit vurulmuştu.

O dönemden itibaren 3.Lig´e Kayseri´den birtakım çıkartalım diye birçok kurum yarışa girdi. Paralar harcadı ama bunu kısa süreliğine Şekerspor gerçekleştirmiş olsa da sonrasında bu rüya sona erdi. Şu anda 2.Lig´de olan bu takıma sahip çıkılmalı. Bu gerek belediyeler nezdinde, gerekse iş adamları nezdinde olmalıdır. Yoksa bir daha biz bu liglerde takım bulamayız. Bunun bilinciyle bir kez daha buradan sesleniyorum ki; lütfen cumartesi günü yapılacak olan kongrede bu takıma sahip çıkalım?