MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Tarihinde hep sıkıntılı dönemler yaşamış ve bunların üstesinden gelerek daha sonralarında üst liglere kadar tırmanmış, burada hem ilimizi hem de ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Kayseri Erciyesspor´un, son dönemi resmen çöküştü. Sahip olacak bir yönetim bulmakta zorlanan Kayseri Erciyesspor´a nihayet bir grup işadamı aday olduklarını açıklamışlar ve son genel kurulla kayyım heyetinden görevi devralarak çalışmalarına başlamışlardı. Bu yönetim geçen hafta birazcık mali kaynak ile bazı ödemeleri gerçekleştirdi. Yöneticiler, futbolculardan artık son haftalarda galibiyetler alınması için mücadele edilmesini istediler.
İşte bu sezon çöküşü yaşayan Kayseri Erciyesspor, transferlerdeki borçlar nedeniyle gelen puan silme cezaları ve alınamayan galibiyetler yüzünden bir türlü puan hanesini 0 ?Sıfır´ın üzerine çıkartamamıştı ve hala çıkmadı da. Son haftalar geldi ve futbolda galibiyet alamayan bir takım olarak, tarihe geçmesine kesin gözüyle bakılan Kayseri Erciyesspor´da futbolcular, hafta içindeki mali desteğin verdiği moral ile bu hafta sahasında konuk ettiği 1461 Trabzonspor maçından galibiyet almasını bildi.
Yöneticilerin de izlediği bu karşılaşmada alınan 3 puan bir anlamda da Kayseri Erciyesspor´un şeytanın bacağını kırdığının ilanı oldu. Biraz geç olsa da artık, kaybedecek bir şeyi kalmayan mavi-siyahlı futbolcular ligde oynayacakları karşılaşmalarda bundan sonrasında bu galibiyetinde morali ile mücadele ederek sezonun son haftalarında taraftarına galibiyetler hediye edeceklerdir.