MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR YAŞADIKLARINI HAK ETMİYOR!


Futboldan ilimizi temsil eden Kayseri Erciyesspor´un çilesi bitmek bilmiyor. Özellikle maliyet problemlerini aşamayan kayyım heyeti son olarak alt gruptaki takımların maçları için Malatya takımından ricacı oldular ve maçlar aynı günde oynanacak. Tek arabayla deplasmana girecek olan oyuncular hani derler ya ?tıka basa´ bir durumda yolculuk yapacaklar. Parasal konuda hala bir yol bulamayan kayyım, bundan sonrası için nasıl bir yol izleyecek merakla bekliyorum. Beklesek de diğer yandan içim hala sızlamaya devam ediyor. Bir el uzatan yok mudur şu takıma?
Gerek yönetim bazında gerekse maliyet anlamında geçmişte o kadar şanlı maziye sahip olan bu takımın, bu hallere düşmesi kimi üzmez ki? Özellikle Erciyesspor ismi herkesin samimi bir şekilde sempati duyduğu bir kulüptü. Bu takım şimdi bakın nereden nereye dedirtiyor. Takımın bu hallere gelmesindekilerin biran önce ellerini taşın altına koyması gerekiyor. Çünkü spor ve futbol derken profesyonellik anlamında her zaman birileri kararlar veriyor. Kayseri Erciyesspor´da da yıllardır süregelen kararlar silsilesi takımı buralara kadar getirdi. Son dönemde takımın başında bulunan Ziya Eren´den tutunda daha öncesinde yönetimlerde yer alan ve başkanlık yapan tüm isimlerin bu takımın bu duruma gelmesinde payı var.
Artık bu şehirdeki iş adamları bu takıma el uzatmalılar. Yoksa bu kulüp kapısına kilit vuracak. Kayyım heyeti deplasmanlar için gerekli maliyeti bulamazlar ise olağanüstü genel kurul için karar alacaklar ve burada da yönetim seçilmezse maalesef Kayseri Erciyesspor diye bir kulüp bundan sonrasında spor sayfalarında yer almayacak. Kiminin içi, kiminin vicdanı sızlar bilemem ama gerçekten yaşananları K.Erciyesspor hak etmiyor?