MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´A HAYIRLI OLSUN!


Futbolda peş peşe yaşanan gelişmelere baktığınızda her gün bir değişim karşımıza çıkıyor. Son günlerde hatta aylarda ilimizde futbol camiasının konuştuğu ve belirsizliklerin boy gezdiği Kayseri Erciyesspor´da olağanüstü bir genel kurul yaşandı. Bu genel kurulda yaşananlar bir kenara yapılan seçimle göreve gelenler bende farklı çağrışımlar oluşturdu. Öncelikle başkanlık için kimsenin yanaşmadığı Erciyesspor genel kurulunda gıyabında da olsa başkan seçilen Nuhkan Rüzgâr ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çünkü onlar son noktaya gelen kulübe bir nebze olsun nefes aldırmış oldular.
Şimdi izleyeceğiz ve bu yönetim neler yapacak göreceğiz! En azından bu kulübün kapanmasına izin vermeyerek büyük iş yaptılar ama daha fazlası olur mu diye beklemek en doğrusu olacak. Peki, ?Bu isimler kendiliğinden mi ortaya mı çıktı?´ diye şimdi kendi kendinize soruyorsunuzdur. Bu konuda da kısaca bazı ipuçlarından bir sonuç çıkartabileceğimi söyleyerek onu da sizlerle paylaşayım. Yani arkalarında mutlaka bazı isimler vardır ki, onda da yine kulübün eski başkanlarından olan Ziya Eren aklıma gelmiyor dersem yalan olur.
Yeni yönetim şimdi sezon arasına kadar takımın maçlara çıkmasını ve yolunda gitmesini sağlayacaktır. Sezon arasında ise bazı yerleri dürtme vesilesi ile durum değişebilir ve Erciyesspor´da bir olağanüstü genel kurul daha yaşanabilir. Bunlar gelecekten varyasyonlar diyerek şimdilik tahminlerimi sizlerle paylaştım.
Şunu belirtmek isterim ki bu kulübün kapanmaması için kimler el birliği yapıyorlarsa inansınlar ki bir çok gencin ve ailesinin duasını da alıyordur?