MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´A İÇİNİZDE HİÇ Mİ SEVGİ KALMADI?


Kayseri Erciyesspor için içim acıyor. Uzun süredir belirsizliğini koruyan yönetim çıkmazı hala devam ediyor. Hani uçurumun kenarına gelirsiniz de düşmenize ramak kalır ya! İşte böyle bir durumda, Erciyesspor. Artık sondan bir öncesini de oynamış durumda. Yani 90 dakika bitti ve uzatmalarda sona gelindi. Yapılan olağanüstü genel kurulda sahiplenenin çıkmaması gönül verenleri de üzüntüye sevk etti. Hele bir de kulübün amigoluğunu yapan bir kişinin ?başkan adayıyım´ diyerek cesaretini ortaya koyması kendisi açısından onurlu bir davranış olsa da Kayseri Erciyesspor´u bu hale düşürenler açısından ise hiç ama hiç şık olmadığı gibi Kayseri´nin ayıbı desek yanlış olmaz.
Kayseri Erciyesspor Kulübü tarihinde birçok başarılara imza atan bir kulüp ve bu başarılarını belki ilerleyen yıllarda devam ettirecek. Ama biz buna müsaade etmiyoruz. Biz derken de Kayseri´den bahsediyorum. Yani genelleme yapıyorum. Umut ediyorum ki 21 Kasım´da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda bir başkan adayı çıkar. Bu konuda başta Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç olmak üzere uzun yıllardır bu kulüpte başkanlığını yürüten Ziya Eren´e kadar herkesi kulübe destek olmaya davet ediyorum.
Ben zannetmiyorum ki belirtmiş olduğum şahısların gönlünde, aklında Erciyesspor sevgisi bitsin. Hayır, öyle bir şeye asla inanmam. Sizlere sesleniyorum, eğer ki içinizde küçük bir parça dahi bu sevgi varsa bu kulübe sahip çıkarsınız. 21 Kasım günü yapılacak olan genel kurulda kulübe sahip çıkarak, tarihin tozlu sayfalarına mahkum etmezsiniz?