MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´A NE OLACAK?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Futbolda geçtiğimiz sezonlarda adından sıkça söz ettiren fakat son birkaç sezondur sıkıntılar yaşayan Kayseri Erciyesspor´da, mevcutta anlaşamayan yönetim de ?pes´ dedi. 4 Ekim´de genel kurula gitmeye hazırlanan mavi-siyahlılar da, hedef istikrarlı bir yönetimin oluşması. Saffet Külahçı başkanlığında oluşan mevcut yönetim, ne yazık ki söylemler ve suçlamalarla taraftarında canını bir hayli sıkmıştı. Futbolcuların deplasmanlara giderken yaşadıkları sıkıntıları bir kenara bırakın, bonservisleri konusunda yaşanan sahte senet dedikoduları bile taraftarı şok etmeye yetti.

Böyle olunca geçen gün amatör malzemelerinin dağıtımında karşılaştığım As Başkan Yaşar Çalışır´a ?Nasıl gidiyor?´ diye sormuştum. Kendisi de mali açıdan kulübe destek veren kimsenin olmadığını, Başkan Saffet Külahçı ve bazı arkadaşlarının istifası ile yerine yedek listeden yönetim oluşturduklarını söylemişti. Van deplasmanı nasıl olacak dediğimi de ise; mazot parası konusunda dahi kimsenin yardımcı olmadığını, kulübe destek olunmazsa da genel kurula götüreceklerini ve hatta Van deplasmanına da gitmeyeceklerini söylemişti. Şahsi olarak bu zamana kadar çok yük çektiğini de hatırlatan Çalışır, o günlerde bunları söyledi.

Kayseri Erciyesspor için o günden sonra dedikodu kazanları kaynamaya başladı. ?Farklı isimler olur mu?´ derken aslında pek kimsenin yanaşmadığını görmek mümkün. Ama Kayserispor cephesi daha önce hazırladıkları bir eylem planını devreye koyabilir mi? Tek beklentimiz bu. Kayserispor´da Başkan Erol Bedir´in ?yürek acım´ dediği bu durum karşısında en azından Erciyesspor içinde bir reçete hazırlayarak işin başına geçilmesidir?