MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´DA ALT YAPI İÇİN DESTEK ARANIYOR!


Futbolda ilimizi bu sezon sıkıntılara rağmen temsil etmeye çalışan Kayseri Erciyesspor´da A takımın sıkıntıları bitmeden bir de alt yapıdaki futbolcuların deplasmanlarda oynayacakları maçlar için masraflarına destek aranmaya başlandı. Aslında destek arayanlar en iyisini yaparak bu takımı veya kulübü kapanmaktan kurtarmaya çalışıyorlar. Onların bu denli mücadelesine rağmen bakıyorum da milletin pek umurunda olan bir durumda yok.
Kimisi sanayicilere, kimisi de diğer yöneticilere seslenerek seslerini duyurmaya çalışıyorlar. İyi hoşta bu kulübün A takımına bile çözüm bulamayan bu Kayseri alt yapı için bir çözüm bulabilir mi? Umutsuz bir şekilde söylemler içinde boğuşuyorum ama gerçekten içim sızlıyor. Başka şehirlerin yüksek miktarda para harcayarak gelmek istedikleri bu noktalarda bizler takımların kapısına kilit vurmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Bakınız çevremizdeki şehirlere! Onlar liglerde takımlar olsun diye yerel yönetimlerin de desteği ile yüksek bütçeli kulüpler oluşturuyorlar. Yaptıkları harcamalarla yükselmeye çalışıyorlar. Ama nafile. Bir türlü istenildiği gibi yol kat edemiyorlar. Erciyesspor ise kısıtlı imkanlarla onların gelmek istediği yerden kopmamak için mücadele ediyor. Yani ne denebilir ki? Artık bu takıma bir omuz verilmeli. A takımından tutunda alt yapısına kadar yahu bu şehirde yok mu bir babayiğit? Şu takımın en azından deplasmanlarında yanında olsun?