MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´DA BİLİNMEZLER OYNANIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu sezon sancılı günler geçiren ve sezon başında lige katılmakta bile belirsizliklerle boğuşan Kayseri Erciyesspor´da Kayyım ve Genel Kurullar taraftarın iyice canını sıktı. Sahip çıkılmayan kulüp konusunda ikinci kayyım atandı. Kayyım Heyeti, ilk iş olarak Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı desek de aslına bakacak olursanız 3 kişiden oluşan Heyet´te iki kişi Kayyım´dan azlini istedi. Kulübün bu çıkmazlar arasında bir de yaşam mücadelesi vermesi ve kimsenin de bu konuda kılını kıpırdatmaması taraftarı iyice yordu. Son olarak atanan Kayyım´ın şimdilerde nasıl hareket edeceği ise belirsizliğini koruyor. İstifalardan sonra konu hakkında karar veren mahkeme bakalım nasıl bir uygulama yapacak?
Diyorum ya belirsizlikler içerisinde lige başlayan Kayseri Erciyesspor´da sezonun ikinci yarısı olmasına rağmen yine belirsizlikler devam ediyor. Bir Allah´ın kulu da çıkıp da ?Ne oluyor?´ diye sormuyor. Yapılanların ne kadar hoş olmadığını hemen hemen her platformda belirtsem de bu konuda kimse sorumluluğu üzerinden atmaya çalışmasın. Erciyesspor konusunda başta Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç olmak üzere bu kulübü uzun süredir yöneten, ardından da bırakan Ziya Eren´e, taraftarından, ilimiz spor kamuoyuna kadar herkesin bir sorumluluğu var.
Bakınız Kayserispor´da Recep Mamur görevi bıraktı ve ortaya çıkan mali borç herkesi korkuttu. Daha sonrasında ilimiz yöneticileri bu takıma sahip çıktı. Neden birileri de çıkıp Erciyesspor´a el uzatmıyor ki? Sonra konuştuğunuzda ?Konuşuyorsunuz´ deniyor vesselam...