MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´DA GELECEK SEZON HESAPLARI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bir zamanlar Süper Lig´de adından başarılarla söz ettiren fakat son zamanlarda ise gerek yönetimsel, gerekse de mali yönden sıkıntılar yaşayarak hızla alt liglere doğru düşen Kayseri Erciyesspor´da, sezonun son haftalarına gelinmesi de bir şeyleri değiştirmiyor. Sezon öncesinde yönetimsel sıkıntılar derken, son yapılan Genel Kurul ile yeni yönetimine kavuşan Kayseri Erciyesspor´da ?Sahada bir galibiyet alınabilecek mi? ?sorusuna cevap aranıyor.
Ligde eksi puanla yoluna devam eden ve futbol tarihinde hiç görülmemiş bir başarısızlığa imza atmaya hazırlanan kulüp konusunda, kim ne söyleyebilir ki? Mali yönden sıkıntılarını bir türlü aşamayan kulüp, yeni yönetim bulsa da yine mali krizle boğuşmaya devam ediyor. Gelecek sezon öncesinde yöneticilerin gerek sponsorluk, gerekse de ilimiz yöneticilerinden destek arayışlarına cevaplar henüz net bir şekilde verilmiş değil. Kulübün gelecek sezon bir alt lige düşmesinden sonra her ne kadar yeni teknik heyet ve yeni menajer söylemleri spor kamuoyunda dolaşsa da, isimleri geçenlerin farklı liglerden gelen teklifleri değerlendirmelerine kesin gözüyle bakılıyor.
Kayseri Erciyesspor´da yeni dönemde olumlu gelişmelerin yaşanması, mali gelirlerin sağlanmasıyla mümkün olacak. Eğer ki; mevcuttaki yöneticiler bu konuda herhangi bir adım atamazlarsa, yapacakları tek durum Federasyon´dan ve iddiadan gelen paralarla kulübü idare etmek olacak. Fazla harcamaya yer vermeyeceklerdir. Yani büyük ölçekli transfer olmayacaktır. Sağda solda konuşma olursa da, mali durum gösterilecek ve eski başkanlardan Nuh Mehmet Delikan´ ın söylediği gibi ?Ver kavurmayı da, gör savurmayı´ denecek!...